Hoe doen jullie het?

Vaak krijgen mijn papa en mama de vraag; “Hoe doen jullie het toch?”, tja dat is volgens mij gewoon een geval van dapper doorzetten.

Vooral veel foto’s maken, en consequent elke twee weken gaan zitten om de foto’s uit te zoeken. Daarna de foto’s in de strip plaatsen en dan daar de teksten bij verzinnen. Eenmaal tevreden over het resultaat, een export maken en plaatsen op de website.

Klinkt simpel toch? Helaas is de werkelijkheid minder fraai. Het klopt wel allemaal wat hierboven staat, echter dit gaat alleen op als je er handigheid in hebt gekregen. En na drie jaar is dat bij mijn papa toch wel het geval. Hij heeft na vallen en opstaan de juiste ‘workflow’ gevonden.

Vaak horen we van mensen hoe geweldig ze het vinden en dat het hun ook zo leuk lijkt zoiets te maken. Besef wel dat daar verschrikkelijk veel tijd in gaat zitten. Mocht je nou verschrikkelijk veel tijd over hebben dan vindt je op de volgende pagina’s beschrijvingen in het kort hoe mijn papa het doet en wat je er voor nodig hebt.

Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om een berichtje te plaatsen bij een van de onderwerpen.
Hoe het begon >>