Hoe het begon

Vlak nadat ik geboren was, was er bij papa op zijn werk een wedstrijd georganiseerd. Iedereen mocht zijn mooiste, leukste, of gekste vakantie foto opsturen. Echter wij gingen niet op vakantie. Dus zodoende kwam papa op het idee om een strip te maken van onze eerste twee weken samen. En deze strip heeft hij toen ingezonden (helaas werd hij afgekeurd – omdat het geen foto was).

Hieronder de editie die papa ingezonden had – Mijn eerste vakantie:

Dit was het eerste probeersel van papa met Comic Life, maar daarover later meer.

Echter het resultaat vonden mijn mama en papa zo ontzettend leuk dat ze besloten om er nog eentje te maken toen ik 6 weken oud was. En zo was daar de eerste editie van Nickita’s avonturen. Het enthousiasme werd alleen nog maar groter. En al snel werd er besloten dat ze eigenlijk van af dag 1 hadden moeten beginnen. Ook nog niet helemaal tevreden over hoe het er uit zag heeft papa toen de eerste template gemaakt. En met terugwerkende kracht ook de strips van de eerste 6 weken gemaakt.

Hieronder editie 0 van Nickita’s Avontruren:

Na deze editie hadden mama en papa besloten om hier serieus mee door te gaan. En al snel was daar de eerste officiële editie nummer 1,

<< Hoe doen jullie het?De Workflow >>